Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’nde Davet Krizi: Yerel Medya Unutuldu

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’nde Davet Krizi: Yerel Medya Unutuldu

Antalya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan'ın ilk basın toplantısında yerel medyaya resmi davet gönderilmemesi krize yol açtı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’nde Davet Krizi: Yerel Medya Unutuldu
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’ya yeni atanan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan'ın ilk basın toplantısında davet krizi yaşandı. Yerel medya temsilcilerine doğrudan davet gönderilmezken, toplantı bilgisi sadece gazetecilerin mesajlaştığı bir grup üzerinden paylaşıldı.

Yerel Basına Davet Gitmedi

Prof. Dr. Behzat Özkan, göreve başlamasının ardından düzenlediği ilk toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ancak, toplantıya yerel medya kurumlarına resmi bir davet gönderilmemesi dikkat çekti. Bilgi, gazetecilerin bulunduğu bir mesajlaşma grubu üzerinden bir gazeteci tarafından paylaşıldı. Özkan’ın toplantıya katılanlara teşekkür mesajı göndermesi ise dikkat çeken bir diğer ayrıntı oldu. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Müdür Özkan’a gösterdiği incelik için teşekkür etti.

“Hastaları Bekletme Hakkımız Yok”

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Behzat Özkan, göreve başladığından beri kentteki sağlık hizmetlerini iyileştirme amaçlı çalışmalar yaptığını belirtti. Özkan, her sabah Antalya'daki hastanelerin acil servislerinde bekleyen hasta sayılarını ve bekleme sürelerini takip ettiğini vurgulayarak, “Acil serviste uzun süre bekleyen hastaların isimlerini başhekimlere iletiyorum. Orada makul bir standart dışında bekletme hakkımız yok. Bu sizin anneniz olabilir, benim annem olabilir. Çözüm bulmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Kriz, İlk Toplantıya Damga Vurdu

Toplantının davet kriziyle başlaması, yerel basın tarafından eleştiriyle karşılandı. Prof. Dr. Özkan'ın ilerleyen dönemde medya ile daha şeffaf ve organize bir iletişim kurması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Yılında En Çok Satan Bilgisayar Markaları Açıklandı

2024 Yılında En Çok Satan Bilgisayar Markaları Açıklandı