Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya'da Silahlı Saldırı: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı 3'ü Tutuklandı

Alanya'da Silahlı Saldırı: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı 3'ü Tutuklandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, husumet nedeniyle bir evin kurşunlandığı olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Silahlı Saldırı: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı 3'ü Tutuklandı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir evin kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla taranması sonucu 4 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, şüphelilerden 3'ü tutuklandı, bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Silahlı Saldırı İhbarı ve İlk Müdahale

Olay, Alanya'da yaşayan Ş. Y.’nin evine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş edildiğini ihbar etmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Olay Yeri İnceleme Timleri ve asayiş ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırmada, husumet bulunduğu belirlenen şüphelilerin evin çevresine 2-3 el ateş ettikleri tespit edildi.

Şüphelilerin Gözaltına Alınması

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan operasyon sonucu 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler S.Y., E.Ö., Y.E.T. adliyeye sevk edildi. Yapılan sorgulama ve mahkeme süreci sonucunda, S.Y., E.Ö. ve Y.E.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma ve Adli Süreç

Olayla ilgili polis ve jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma devam ediyor. Şüphelilerin evin kurşunlanmasındaki rolü ve husumetin nedenleri üzerine yapılan çalışmalar, ilerleyen günlerde daha fazla detay ortaya çıkarabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'dan şok karar: American Express'in lisansı iptal edildi

Rusya'dan şok karar: American Express'in lisansı iptal edildi