Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Yatağan'da iki ayrı kaza can aldı

Yatağan'da iki ayrı kaza can aldı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Kavak Mahallesi'nde yaşanan iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yatağan'da iki ayrı kaza can aldı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, Kavak Mahallesi'nde gerçekleşen iki ayrı trafik kazası, ilçede derin üzüntüye neden oldu. İlk kazada bir halk otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi yaralandı. Bu kazaya müdahale eden ambulansın da ikinci bir kazaya karışması, yaralı sayısını 14'e çıkardı.

Halk otobüsü devrildi

Kavak Mahallesi'nde saat 17.13'te meydana gelen ilk kazada, H.D. yönetimindeki 48 BB 8511 plakalı özel halk otobüsü, henüz belirlenemeyen bir sebeple devrildi. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, kazada yaralanan 6 kişiye müdahale etti. Ancak, bir yolcu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Ambulans da kaza yaptı

İlk kazadan sadece 40 dakika sonra, bu kez aynı mahallede ikinci bir kaza meydana geldi. E.S. yönetimindeki 48 ABF 269 plakalı ambulans, yaralıyı Yatağan Devlet Hastanesi'ne sevk ettiği sırada Kavak Mahallesi kavşağında kazaya karıştı. Ambulans, 4 aracın karıştığı zincirleme bir kazanın parçası haline geldi ve bu kazada 8 kişi daha yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Her iki kazada yaralanan toplam 14 kişi, Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı Hayatını Kaybetti

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı Hayatını Kaybetti