Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel “Vatandaşlarımızın yanında olacağız”

“Vatandaşlarımızın yanında olacağız”

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak tüm vatandaşları Finike Belediyesi tarafından hizmet binası yanında kurulan iftar sofrasına davet etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Vatandaşlarımızın yanında olacağız”

On bir ayın sultanı Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Kıymetli hemşehrilerim, bu mübarek ay bizleri birbirimize bağlayan, dostluk, kardeşlik, huzur ve maneviyat duygularının en yoğun yaşandığı, tüm insanlığın ortak sofralarda bir araya geldiği ve dayanışmanın sağlandığı kutsal bir aydır. Ülkemizi etkisi altına alan sel ve deprem gibi doğal afetler neticesinde, içinde bulunduğumuz acı dolu şu dönemlerde Ramazan ayının gelmesiyle birlik ve beraberlik duyguları daha da artacak ve bizler de başta iftar sofralarımız olmak üzere belediyemizin tüm imkanları ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz ve ilçemize yerleşen depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Acılı günlerimizi el ele, birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan ayının ülkemize barış, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.

Bir ay boyunca iftar sofralarında bir araya gelerek Ramazan ayının bereketini paylaşacaklarını da aktaran Başkan Geyikçi, “Tüm vatandaşlarımızı ve depremzede kardeşlerimizi, belediyemiz tarafından hizmet binamızın yanında kurulan iftar soframıza bekliyoruz. Hep birlikte iftar sofralarımızda Ramazan ayının bereketini paylaşma temennisiyle, Allah tutacağımız oruçları ve dualarımızı kabul eylesin.” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Tarih yazacağız”

“Tarih yazacağız”