Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Türk Yıldızları ve Solo Türk Adana TEKNOFEST için prova uçuşu yaptı

Türk Yıldızları ve Solo Türk Adana TEKNOFEST için prova uçuşu yaptı

Adana'da 2-6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek TEKNOFEST için hazırlıklar hız kesmeden devam ederken, Solo Türk ve Türk Yıldızları deneme uçuşu yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, 2-6 Ekim tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilecek. Kamu kuruluşları, teknoloji devleri ve üniversitelerin katkılarıyla hayata geçirilen festivalde, ileri teknoloji simülasyonlarından bilimsel atölyelere kadar her yaştan katılımcı için birçok etkinlik yer alacak.

Hava gösterileri için hazırlıklar tamamlanıyor

Festivalin en heyecan verici etkinliklerinden biri olan hava gösterileri için prova uçuşları Adana semalarında başladı. Bugün festivalde gösteri yapacak olan Solo Türk ve Türk Yıldızları da Adana semalarında deneme uçuşu yaptı. Gösteriye katılacak uçaklar, Adana Havalimanı üzerinde uçuşlar gerçekleştirerek izleyicilere nefes kesici anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

İleri teknoloji simülasyonlar ve bilimsel atölyeler

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda kurulan festival alanında bilimsel atölyeler ve ileri teknoloji simülasyonlarının yanı sıra birçok sergi ve stant kuruluyor. Katılımcılar, teknolojinin en son yenilikleriyle tanışırken, havacılık ve uzay alanındaki gelişmeleri yakından gözlemleme fırsatı bulacaklar. Festivalde her yaştan ziyaretçiye hitap eden çeşitli etkinlikler yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi’nin 7. Etabı Antalya’da Gerçekleşti

Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi’nin 7. Etabı Antalya’da Gerçekleşti