Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Turistler gidince Define Avcıları sahili ele geçirdi!

Turistler gidince Define Avcıları sahili ele geçirdi!

Alanya'nın İncekum Plajı'nda turistlerin çekilmesiyle define avcıları, sahilde kaybolan değerli eşyaları aramaya başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turistler gidince Define Avcıları sahili ele geçirdi!
KAYNAK: İHA

Alanya ilçesine bağlı İncekum Plajı'nda, Kasım ayıyla birlikte yerli turistlerin otellere çekilmesi, plajın boş kalmasına ve define avcılarının ilgisini çekmesine neden oldu. Turistlerin kaybettiği değerli eşyaları bulmak amacıyla sahilde dedektörle arama yapan define avcıları, hobi amaçlı olduklarını ancak buldukları her şeyin kendileri için bir kazanç olduğunu belirtiyor.

Define avcıları turistlerin kaybettiği eşyaları arıyorlar

İncekum Plajı'nın boş kalmasıyla birlikte define avcıları, metal eşyalar, altın takılar, gümüş ve madeni paraları bulmak için sahilde gezinmeye başladı. Dedektörle tarama yaparak sinyal aldıkları noktalarda kazı yapan avcılar, turistlerin kaybettiği değerli eşyaları arıyor.

++DEFİNE AVCILARI1

Her plajda araştırma yapıyoruz

Define avcılarından biri, şu ana kadar sadece 1 euro bulduklarını belirtirken, "Her plajda araştırma yapıyoruz. Turistleri rahatsız etmeden, görevlilerle sorun çıkarmadan hobi amaçlı olarak bu işi yapıyoruz. Ancak bir şey bulduğumuzda kar elde ediyoruz" dedi.

++ DEFİNE AVCILARI33

Turistler çekilince taramaya başlıyorlar

Alanya'da tatil yapan Sadettin Eroğlu ise, "Turistler çekildiği zaman define avcıları sahilde taramaya başlıyor. Sanırım yazın turistlerin kaybettiği ziynet eşyalarını bulmaya çalışıyorlar. Birkaç kez bulduklarını gördüm. Bu, onların geçim kaynağı haline gelmiş gibi görünüyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazeteci Barış Pehlivan Tahliye Edildi

Gazeteci Barış Pehlivan Tahliye Edildi