Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Sokak hayvanlarının umudu! Koca yürekli o kadın!

Sokak hayvanlarının umudu! Koca yürekli o kadın!

Sağlık Çalışanı Özlem Gönültaş, 100'den Fazla Sokak Hayvanına Umut Oluyor. İşte o kalpleri ısıtan görüntüler;

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sokak hayvanlarının umudu! Koca yürekli o kadın!
KAYNAK: İHA

Hatay'ı vuran depremin ardından kentte yaşayan sağlık çalışanı Özlem Gönültaş, kent sokaklarında yaşayan 100'den fazla hayvana yardım eli uzatıyor.

AW065611_01

Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği Hatay, sanki hayalet şehre dönmüş gibi sessizleşti. Depremin ardından sokaklarda yaşayan hayvanlar da zor günler geçirdi. Hatay'da bir hastanede tıbbi sekreter olarak görev yapan Özlem Gönültaş, depremin hemen ardından kent sokaklarını tek tek dolaşarak, 100'den fazla sokak hayvanını besliyor. Kendi mahallesindeki kedilerin yanı sıra 6 ayrı mahalleden gelen kedilere yem ve su veren Gönültaş, can dostlar için mama ve su yardımına ihtiyaç olduğunu dile getiriyor.

AW065611_02

Gönültaş, "Kış mevsimi geldiğinde sokak hayvanları daha zor şartlarda yaşayacaklar" diyerek, sokak hayvanlarını besleme konusundaki kişisel çabalarının yetersiz olduğunu ifade ediyor. Ayrıca, destek beklediğini ve hayvanlar için barınakların oluşturulabileceğini belirtiyor. Ayrıca, devletten her şeyi beklemek yerine toplumun bu sorumluluğu üstlenmesi gerektiğini ifade ediyor.

AW065611_03

Gönültaş, "Deprem zamanında birkaç gün açlık çektik, ne kadar zor olduğunu gördük" diyerek, bu hayvanların her gün bu zorluğu çektiğini ve toplumdan ve yetkililerden yardım beklediğini belirtiyor. Sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyacını karşılamak için destek bekliyor.

AW065611_06

Özlem Gönültaş, Hatay'daki deprem sonrası yaşanan olumsuzluklara rağmen sokak hayvanlarına yardım etmek için örnek bir çaba gösteriyor ve toplumun duyarlılığını artırmak amacıyla çaba sarf ediyor.

AW065611_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’de Tenisli Cumhuriyet Coşkusu

Kepez’de Tenisli Cumhuriyet Coşkusu