Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Seyhan'da Esnaf Masası kurulacak

Seyhan'da Esnaf Masası kurulacak

Adana'nın Seyhan ilçesinde Belediye Başkanı Oya Tekin, Esnaf Masası projesinin kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seyhan'da Esnaf Masası kurulacak
KAYNAK: İHA

Adana'da, Seyhan Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Çalıştayı düzenledi. Çırçır Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen çalıştayda, oda başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelen Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, esnafın sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

A W267328 02 Result

Esnaf Masası Projesi Tanıtıldı

Başkan Tekin, Esnaf Masası projesini kısa sürede hayata geçireceklerini duyurdu. Bu proje ile, esnafın yaşadığı sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması planlanıyor. Tekin, 'Esnafımıza destek olduğumuzda yerel ekonominin canlanacağının farkındayız' diyerek esnafın önemine vurgu yaptı.

Başkan Oya Tekin, ülkenin derin bir ekonomik krizden geçtiğini belirterek, yerel yönetimlerin sınırlı kaynaklarla tüm ihtiyaçları karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Seyhan'ın bileşenleri ile eşit şekilde yararlanacak şekilde bütçelerin kullanılacağını vurgulayan Tekin, 'Bize düşen, yerel ekonomiyi canlandırmak için esnafımıza destek olmaktır' dedi.

A W267328 01 Result

Çalıştayda esnafların sorunlarının dile getirildiğini belirten oda başkanları ve yöneticiler, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e teşekkür ederek, Esnaf Masası'nın olumlu bir proje olduğunu ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Birlikte tepkimizi gösterelim'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Birlikte tepkimizi gösterelim'