Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Selçuk Bayraktar'dan Isparta Belediye Başkanı'na Akıncı maketi

Selçuk Bayraktar'dan Isparta Belediye Başkanı'na Akıncı maketi

TEKNOFEST Drone Şampiyonası’nın 1. etabı Isparta’da tamamlandı. Selçuk Bayraktar, Şükrü Başdeğirmen’e akıncı maketi hediye etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Selçuk Bayraktar'dan Isparta Belediye Başkanı'na Akıncı maketi
KAYNAK: İHA

24-25 Ağustos tarihlerinde Isparta Belediyesi'nin ev sahipliğinde Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen TEKNOFEST Drone Şampiyonası, büyük bir ilgi gördü. Şampiyonaya farklı illerden gelen 32 FPV drone pilotu katılarak dereceye girmek için kıyasıya yarıştı. Yarışmalar sonucunda dereceye giren katılımcılara ödülleri takdim edildi. Etkinlikte Isparta Belediyesi, organizasyonun önemli paydaşlarından biri olarak öne çıktı.

Selçuk Bayraktar'dan Isparta Belediye Başkanı'na Akıncı Maketi

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, şampiyonaya katkılarından dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti. Bayraktar, Belediye Başkanı’na gönderdiği teşekkür mektubu ile birlikte Bayraktar Akıncı maketi ve çeşitli hediyeler takdim etti. T3 Vakfı Isparta Sorumlusu Mevlüt Yunus Kayacan, Bayraktar’ın teşekkür mektubunu ve hediyelerini Başkan Başdeğirmen’e bizzat teslim etti.

Isparta’ya Övgüler yağdırdı

Selçuk Bayraktar, teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Güller diyarı güzel Isparta’mız için yürüttüğünüz çalışmalarda başarılar diliyorum. Gül kokulu şehrimizin misafirperver ve çalışkan halkına en içten selamlarımı iletiyorum." Ayrıca Bayraktar, savunma sanayisine kazandırdığı projelerle Türkiye'ye değer katmaya devam ettiklerini belirterek, Isparta Belediyesi’ne verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Başdeğirmen: "Onurlandık ve Duygulandık"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Selçuk Bayraktar’a teşekkürlerini ileterek, “Sayın Bayraktar, yerli ve milli savunma sanayiindeki başarılı çalışmalarımızın maketlerini ve teşekkür mektubu göndererek bizleri onurlandırdı” dedi. Ayrıca, 24-25 Ağustos'ta düzenlenen TEKNOFEST Drone Şampiyonası'nın büyük bir başarıyla tamamlandığını belirten Başdeğirmen, yarışmalarda birinci olan katılımcının bir üst kademeye yükselmesinin de kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Isparta'da Daha Büyük Etkinlikler Planlanıyor

Başkan Başdeğirmen, gelecek yıl için Isparta'da daha geniş kapsamlı bir TEKNOFEST etkinliği düzenlenmesini arzu ettiklerini ve bu teklifi Selçuk Bayraktar’a ilettiklerini ifade etti. Bayraktar’ın da bu teklifi olumlu karşıladığını ve önümüzdeki yıl daha büyük bir etkinliğin planlandığını belirtti. Başdeğirmen, “Ülkemize kazandırdığı değerlerden dolayı Selçuk Bayraktar’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim yolunu açık etsin, daha güzel hizmetleri ülkemize kazandırmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
17 Eylül 2024 TV yayın akışı Bugün Televizyonda Ne Var?

17 Eylül 2024 TV yayın akışı Bugün Televizyonda Ne Var?