Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Osmaniye'deki minik öğrenciler itfaiye teşkilatı ile tanıştı!

Osmaniye'deki minik öğrenciler itfaiye teşkilatı ile tanıştı!

Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Fakıuşağı Mahallesi'nde bulunan şubelerini ziyaret eden anasınıfı öğrencilerini ağırlayarak itfaiye hizmetlerini tanıttı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osmaniye'deki minik öğrenciler itfaiye teşkilatı ile tanıştı!
KAYNAK: İHA

Minik öğrencilere, itfaiye ekiplerinin arama kurtarma çalışmaları ve yangın söndürme işlemleri sırasında kullandıkları ekipmanlar hakkında bilgiler verildi.

İtfaiye Müdürü Fazlı Şahin ve itfaiye personeli, öğrencilere yangın söndürme tüpleri ve ekipmanları hakkında bilgi verirken, aynı zamanda yangın anında nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında bilgilendirmede bulundu. Özellikle çocuklara yangınla oynamamanın ve yangına sebep olabilecek maddelerden uzak durmanın önemi vurgulandı.AW071281_01

Minik ziyaretçiler, itfaiye araçlarını yakından inceleme fırsatı buldular ve itfaiye personeli ile sohbet ettiler. İtfaiye teşkilatı, bu tür etkinliklerle çocuklara yangın güvenliği ve itfaiye hizmetlerinin önemini anlatmayı hedefliyor.AW071281_03

İtfaiye Müdürü Fazlı Şahin, ziyaretin ardından geleceğin yetişkinleri olan çocuklara yangın güvenliği konusunda bilinç kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti. Bu tür etkinliklerin toplumun her kesimi için farkındalık oluşturduğunu ve güvenli bir yaşam için önemli olduğunu belirtti. Itfaiye ekiplerinin her zaman hazır ve halkın güvencesi olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İş insanı Hacılarspor'a büyük destek!

İş insanı Hacılarspor'a büyük destek!