Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Osmaniye’de Trajik İ*tihar Girişimi: Genç Hayatını Kaybetti

Osmaniye’de Trajik İ*tihar Girişimi: Genç Hayatını Kaybetti

Kadirli'de genç adam "Bu son sigaram" diyerek intihar etti. Elektrik tellerine takılarak yaralanan A.Ö., hayatını kaybetti. İşte detaylar

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osmaniye’de Trajik İ*tihar Girişimi: Genç Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, 29 yaşındaki A.Ö., "Bu son sigaram" diyerek üçüncü kattan atladı. Olay, Dervişpaşa Mahallesi'nde meydana geldi ve genç adamın balkonundan atlayış anı kameraya yansıdı.

Olayın Gelişimi

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Evinin üçüncü katındaki balkona çıkan A.Ö., evli ve iki çocuk babasıydı. Polis ekipleri, A.Ö.'yü intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Ancak, müzakereci polise “Bu son sigaram komiserim ama ben bu ölümü hak etmedim” diyerek kendini boşluğa bıraktı.

Düşüş ve Tedavi Süreci

Düşerken mahalleden geçen elektrik tellerine takılan A.Ö., yere çakıldı. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, A.Ö.'nün yaşadığını belirledi ve Kadirli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan genç, hayati tehlike kaydıyla Adana Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak, bir haftalık tedavi sürecinin ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen A.Ö. hayatını kaybetti.

Cenaze Töreni

A.Ö.'nün cenazesi, Kadirli ilçesi Tapu Tepesi mezarlığında toprağa verildi. Bu trajik olay, gençlerin ruh sağlığına dikkat çekilmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
E-Nabız Uygulaması Katarlılara Satıldı! Veriler Artık Yabancılarda

E-Nabız Uygulaması Katarlılara Satıldı! Veriler Artık Yabancılarda