Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Osmaniye Belediyesi tümörle mücadele eden sokak köpeğine hayat verdi!

Osmaniye Belediyesi tümörle mücadele eden sokak köpeğine hayat verdi!

Osmaniye Belediyesi, rutin kontrolleri sırasında Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan fidanlık bahçesi içerisinde bitkin durumda olan bir sokak köpeğinin yaşam mücadelesine destek oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osmaniye Belediyesi tümörle mücadele eden sokak köpeğine hayat verdi!
KAYNAK: İHA

Veteriner ekipler, köpeğin memesinde 1 kilo 150 gram ağırlığında bir tümör tespit ederek, hemen harekete geçti.AW073588_03

Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Geçici Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon, nöbetçi veteriner kliniğinde 3 saat sürdü. Başarılı bir ameliyat sonrasında köpeğin memesindeki tümör alındı ve sokak köpeği hayata tutundu.

Operasyonun ardından köpek, bir süre klinikte gözlem altında tutuldu. Daha sonra barınak ekipleri tarafından teslim alınan köpek, Geçici Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde genel bakıma alındı. Tedavisi tamamlandıktan sonra sokak köpeği, tekrar bulunduğu bölgeye bırakılacak.AW073588_01

Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının sağlığını koruma ve tedavi etme amacıyla rutin kontrolleri titizlikle sürdürüyor. Bu tür müdahalelerle sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmaya yönelik çabalara devam ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Gazipaşa'da  icradan satılık 9.520 m² tarla

Antalya Gazipaşa'da icradan satılık 9.520 m² tarla