Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından BBP Genel Başkanı Destici'den idam çağrısı

Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından BBP Genel Başkanı Destici'den idam çağrısı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 19 gündür aranan Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından, idam cezasının geri getirilmesi çağrısında bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından BBP Genel Başkanı Destici'den idam çağrısı
KAYNAK: İHA

Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen 743. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında konuşan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyarbakır’ın Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran hakkında açıklamalarda bulundu. 

Destici, yaşanan acı olayın ardından idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Narin Güran yavrumuzun maalesef cansız bedenine ulaşıldı. İlk günden beri gözümüz, yüreğimiz kan ağlıyor. Bu acıyı, kötülüğü yapanlara adalet işleyecek, idam gelecek. İbreti alem için sallandıracaksın.”

"Çocuklarımızın Canına Kastedenlere Karşı İdam Gelmeli"

Destici, idam cezasının yeniden getirilmesi gerektiğini vurgulayarak, çocuklara karşı işlenen suçların en ağır cezalarla cezalandırılması gerektiğini savundu. “Bir daha hiçbir zaman kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek” diyen Destici, yaşanan bu tür olayların toplumu derinden yaraladığını ifade etti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda Bosna Hersek'i farklı geçti

UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda Bosna Hersek'i farklı geçti