Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'da otomobil direğe çarparak takla attı

Muğla'da otomobil direğe çarparak takla attı

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki trafik kazasında otomobil direğe çarptı, takla attı. Şans eseri sürücü yara almadan kurtuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla'da otomobil direğe çarparak takla attı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak direğe çarptı ve takla attı. Şans eseri sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Kaza Anı

Kaza, Kötekli Kavşağı'nda saat 22.30 sularında gerçekleşti. 48 M 1140 plakalı otomobil, Marmaris istikametinden Menteşe yönüne seyir halindeyken sürücü direksiyon kontrolünü kaybetti. Elektrik direğine çarpan araç, takla atarak ters döndü. Neyse ki, sürücü kaza sonrasında herhangi bir yara almadan kurtulmayı başardı.

Olayın İhbarı ve Müdahale

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, bölgede güvenlik önlemlerini alarak trafik akışını düzenlerken sağlık ekipleri de sürücünün durumunu kontrol etti. Yapılan kontroller sonucunda sürücünün sağlık açısından bir sorun yaşamadığı belirlendi.

Trafik Akışı ve İnceleme

Kaza sebebiyle Kötekli Kavşağı'nda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Takla atan aracın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bugün hava nasıl olacak? 18 Eylül 2024 hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? 18 Eylül 2024 hava durumu