Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'da kanlı infaz: Avukat ve icra müdürü öldürüldü

Muğla'da kanlı infaz: Avukat ve icra müdürü öldürüldü

Muğla'nın Bodrum da, otomobilin içinde bulunan avukat Mehmet Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar, başlarından silahla vurularak öldürüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da kanlı infaz: Avukat ve icra müdürü öldürüldü
KAYNAK: İHA

Olay, Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan bir otomobilin içinde iki kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, araç içinde bulunan iki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.Muğla'da kanlı infaz Avukat ve icra müdürü öldürüldü 1

Avukat ve İcra memuru

Yapılan incelemede, hayatını kaybeden kişilerin avukat Mehmet Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar olduğu tespit edildi. Şüpheli G.Ö. ise jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.


Avukat Erdal Çam

Kendi avukatını öldürdü
Edinilen ilk bilgilere göre korkunç cinayeti gerçekleştiren şahsın avukat Çam'ın müvekkili G.Ö. olduğu, G.Ö.'nün avukat Çam'a yüklü miktarda ödeme yaptığı fakat karşılığında davada herhangi bir ilerleme olmadığı için aralarında anlaşmazlık bulunduğu öğrenildi. Zanlının aralarındaki sorunu çözmek için görüşme talep ettiği, bindiği aracın arka koltuğundan seyir halindeyken ateş ederek Çam ve Çavdar'ı vurduğu ardından da Turgutreis Jandarma Karakoluna teslim olduğu bildirildi.Özcan ÇavdarGalip ÖzmenJandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Telekom'da dijital abonelik dönemi başlıyor

Türk Telekom'da dijital abonelik dönemi başlıyor