Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Muğla'da 14 Kişiye Mezar Oldu! Çözümü Yeni Gündeme Geldi

Muğla'da 14 Kişiye Mezar Oldu! Çözümü Yeni Gündeme Geldi

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Kızılağaç Mahallesi'nde trafik kazaları artıyor. Muhtar Güler Keleş, tehlikeli kavşak için alt geçit istiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ula
Muğla'da 14 Kişiye Mezar Oldu! Çözümü Yeni Gündeme Geldi
KAYNAK: İHA

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Kızılağaç Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazası sonrası, mahalle muhtarı Güler Keleş, tehlikeli kavşak için alt geçit yapılmasını talep etti.

Kazalar Can Almaya Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracı ile minibüsün karıştığı kazanın ardından Kızılağaç Mahallesi Muhtarı Güler Keleş, mahalle halkının karşıdan karşıya geçerken zorluk yaşadığını belirterek, bölgedeki tehlikenin altını çizdi. Keleş, "Muğla Marmaris ve Fethiye-Antalya karayolu mahallemizin ortasından geçiyor. Trafik hızlı akıyor ve halkımız yolun karşısına geçmekte zorlanıyor" dedi.

14 Kişi Hayatını Kaybetti

Muhtar Güler Keleş, Mudurnu kavşağında meydana gelen trafik kazalarında bugüne kadar 14 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Bu tehlikenin ortadan kaldırılması için Mudurnu kavşağına alt geçit yapılmasını istiyoruz. Eğer bu mümkün değilse kavşakta sinyalizasyon sistemi kurulmasını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Her 8 kadından 1'i risk altında: Erken teşhis hayat kurtarıyor

Her 8 kadından 1'i risk altında: Erken teşhis hayat kurtarıyor