Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Muğla Seydikemer'de tarım arazisindeki yangın ormana sıçradı

Muğla Seydikemer'de tarım arazisindeki yangın ormana sıçradı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde zirai alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Ekipler karadan ve havadan müdahalede bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla Seydikemer'de tarım arazisindeki yangın ormana sıçradı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Eşen Mahallesi’nde bugün saat 11.00 sıralarında zirai bir alanda yangın çıktı. Alevler hızla yayılırken, yangını fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yangın, kısa sürede rüzgarın da etkisiyle ormanlık alana sıçradı.

Ekipler Karadan ve Havadan Müdahalede

İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler sevk edildi. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, yangını kontrol altına almak için karadan yoğun bir çalışma başlattı. Aynı zamanda, hava araçları da yangın söndürme sortileri yaparak havadan müdahale etmeye başladı.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Yangını kontrol altına almak için ekiplerin hem karadan hem de havadan yürüttüğü söndürme çalışmaları aralıksız devam etti. Bölgede etkili olan rüzgar, yangının yayılmasını hızlandırırken ekipler tüm güçleriyle alevlerin ormanlık alanda daha fazla yayılmasını önlemeye çalıştı. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınan yangında 2 hektar ziraat ve makilik alanın zarar gördüğü bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa'dan özel gereksinimli bireylere "Sevgi İzi" desteği

Muratpaşa'dan özel gereksinimli bireylere "Sevgi İzi" desteği