Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla merkezli 4 ilde Yılmazlar çetesine büyük darbe!

Muğla merkezli 4 ilde Yılmazlar çetesine büyük darbe!

Muğla merkezli 4 ilde düzenlenen KUYU-29 operasyonuyla, Ahmet Tanyel’in liderliğini yaptığı ‘Yılmazlar’ organize suç örgütü çökertildi: 14 şüpheli yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen ‘KUYU-29’ operasyonu ile Ahmet Tanyel'in elebaşılığını yaptığı ‘Yılmazlar’ organize suç örgütü çökertildi. Operasyon, Muğla merkezli olmak üzere Trabzon, Antalya ve İzmir'de gerçekleştirildi ve 14 örgüt üyesi gözaltına alındı.

KUYU-29 Operasyonu

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, ‘Yılmazlar’ olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Örgütün elebaşı Ahmet Tanyel ve beraberindeki 14 şüpheli, Muğla merkezli düzenlenen operasyonla yakalandı. Operasyon kapsamında örgütün Muğla'nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren işletmelere baskı ve cebir kullanarak suç işledikleri tespit edildi.

Bakan yerlikaya açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonla ilgili detayları sosyal medyadan duyurdu.

Bakan Yerlikaya sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

"Muğla merkezli 4 ilde elebaşılığını Ahmet Tanyel’in yaptığı “Yılmazlar” Organize Suç Örgütüne yönelik Jandarma tarafından “KUYU-29” operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucu organize suç örgütü çökertildi. Örgüt üyesi 14 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursu olsun organize suç örgülerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız.

Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu Muğla merkezli Trabzon, Antalya ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik baskı ve cebir kullanarak;
Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak,
Kasten Yaralama, 
Uy*şturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, 
6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve
Nitelikli Yağma suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyon sonucu:
2 ruhsatsız tabanca,
2 adet ruhsatsız av tüfeği
Muhtelif miktarda uy*şturucu madde,
Çok sayıda cep telefonu, senet, ruhsat, plaka, POS cihazı ve hard disk ele geçirildi.

Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."


Operasyonda ele geçirilenler

‘KUYU-29’ operasyonu sonucunda suç örgütüne ait 2 ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, muhtelif miktarda uy*şturucu madde, çok sayıda cep telefonu, senet, ruhsat, plaka, POS cihazı ve hard disk ele geçirildi.

Gözaltına Alındılar

Gözaltına alınan 14 şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, örgüt elebaşı Ahmet Tanyel’in de aralarında bulunduğu bu kişilerin yasal sürecinin başlatıldığı belirtildi. Yapılan operasyonun ardından örgütün diğer bağlantıları ve suç faaliyetleri de mercek altına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Mut'ta çöpte bebek c*sedi bulundu: 2 kişi tutuklandı

Mersin Mut'ta çöpte bebek c*sedi bulundu: 2 kişi tutuklandı