Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Muğla Menteşe'de art arda iki kaza: 1 kişi hayatını kaybetti 7 yaralı

Muğla Menteşe'de art arda iki kaza: 1 kişi hayatını kaybetti 7 yaralı

Muğla Menteşe'de aynı gün içinde iki ayrı kaza oldu. İlk kazada 6 kişi yaralanırken, ikinci kazada bir kadın hayatını kaybetti, motosikletli ağır yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla Menteşe'de art arda iki kaza: 1 kişi hayatını kaybetti 7 yaralı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada toplam 7 kişi yaralanırken, bir kişi hayatını kaybetti. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla-Denizli yolunda feci kaza: 6 yaralı

Muğla'nın Menteşe ilçesi, Kötekli Mahallesi'nde 23.00 sularında meydana gelen trafik kazasında, 6 kişi yaralandı. Kaza, Muğla-Denizli karayolu Kötekli 2’nci çıkışında, 41 LH 811 plakalı otomobil ile plakası alınamayan bir kamyonetin çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kötekli Mahallesi'nde motosiklet kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Aynı gün, Muğla-Denizli Karayolu Kötekli Mahallesi'nde başka bir trafik kazası daha meydana geldi. 41 yaşındaki Hörü Yılmaz, yolun karşısına geçmeye çalışırken, M.A. yönetimindeki 48 ANE 240 plakalı motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Yılmaz'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Motosiklet sürücüsü M.A. ise ağır yaralı olarak Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
6 Ekim 2024 TV Yayın Akışı Bugün Televizyonda Ne Var?

6 Ekim 2024 TV Yayın Akışı Bugün Televizyonda Ne Var?