Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Meteoroloji'den Doğu Akdeniz için gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji'den Doğu Akdeniz için gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'de kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji'den Doğu Akdeniz için gök gürültülü sağanak uyarısı
KAYNAK: Haber Merkezi

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'de gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları ani sel ve su baskınına karşı uyardı. Beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Yağışın Etkileyeceği Bölgeler

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden itibaren yağışların özellikle Mersin'in doğusu ve iç kesimlerinde, Toroslar, Çamlıyayla ve Tarsus ilçeleri ile Adana'nın kuzey ve doğusunda, Pozantı, Karaisalı, Aladağ, Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan ilçelerinde, Osmaniye'nin kuzeyinde, Sumbas, Kadirli ve Düziçi ilçelerinde ve Kahramanmaraş'ın güneybatısında Andırın ilçesinde etkili olacağı belirtildi.

Meteoroloji'den Doğu Akdeniz Için Gök Gürültülü Sağanak Uyarısı 2

Oluşabilecek Olumsuzluklar

Beklenen kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beyşehir'de gıda işletmeleri denetlendi

Beyşehir'de gıda işletmeleri denetlendi