Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersinlileri susuz günler bekliyor

Mersinlileri susuz günler bekliyor

Mersin’in bazı ilçelerinde, 10 Ekim 2023 tarihinde altyapı çalışmaları nedeniyle su kesintisi uygulanacağı duyuruldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersinlileri susuz günler bekliyor

Mersin’in bazı ilçelerinde, 10 Ekim 2023 tarihinde altyapı çalışmaları nedeniyle su kesintisi uygulanacağı duyuruldu. Bu kesintiler, belediye ve su idaresinin önceden planladığı ve duyurduğu çalışmaların bir parçasıdır.

Mersin’de su kesintisinden etkilenecek ilçe ve mahallelerin listesi şöyledir:

Su Kesintisi Yaşanacak Yerler

Belediye ve su idaresi, su kesintisi yapılacak ilçe ve mahalleleri web sitelerinde yayınladı. Kesinti, su altyapısının güçlendirilmesi ve bakımı için planlandı. Kesinti süresi ve saatleri, vatandaşların ve işletmelerin mağdur olmaması için önceden bildirildi. Su Kesintisi Süresince Alınması Gereken Önlemler Mersin’de gerçekleşecek olan su kesintisi, vatandaşların hayatını ve işletmelerin çalışmalarını etkileyebileceği için, alınması gereken önlemler hakkında da bilgi verildi. Kesinti süresince suyun nasıl kullanılacağı, acil ihtiyaçlar için su stoklaması yapılması ve su kesintisinin sağlık üzerindeki olası etkileri hakkında önemli uyarılar yer aldı.

Ayrıca, hastaneler, huzurevleri ve benzeri kurumlar için alternatif su kaynaklarının nasıl temin edileceği ve hijyenin nasıl sağlanacağı gibi konularda da detaylı bilgiler paylaşıldı. Mersin’de 10 Ekim’de yapılacak olan su kesintileri, belediye ve su idaresinin düzenli olarak yaptığı bakım ve iyileştirme çalışmalarının bir sonucudur ve şehrin su altyapısının sürdürülebilirliğini ve güvenliğini artırmak için planlanmıştır. Bu nedenle, vatandaşların kesinti programını takip etmeleri ve kesinti süresince alternatif çözümler bulmaları gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla’da yakalanan dev balık görenleri şaşırttı

Muğla’da yakalanan dev balık görenleri şaşırttı