Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Mersinli damat Hollandalı gelinle Kızkalesi'nde evlendi

Mersinli damat Hollandalı gelinle Kızkalesi'nde evlendi

Polonya'da Erasmus programında tanışan Mersinli Alper Uçar ve Hollandalı Corianda Bukeijn, Kızkalesi sahilinde düzenlenen renkli bir törenle evlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersinli damat Hollandalı gelinle Kızkalesi'nde evlendi
KAYNAK: İHA

Mersinli mühendis Alper Uçar ve Hollandalı Corianda Bukeijn, Polonya'da öğrenci değişim programı sırasında tanıştı. İki farklı ülkede yaşamalarına rağmen ilişkilerini sürdürmeye devam eden çift, mezuniyetlerinin ardından Hollanda’da buluşarak evlilik kararı aldı. 

Evliliklerini ise Mersin'in Erdemli ilçesindeki Kızkalesi sahilinde gerçekleştirdiler. Sahilde düzenlenen nikah töreni, davetlilerin yanı sıra tatilcilerin de katılımıyla keyifli bir atmosfere sahne oldu.

Gelin Türkçe öğrendi

Nikahın ardından Türkçe öğrenmek için kursa giden Corianda, damadın ayağına basma geleneğini uygulamak istedi ancak başarılı olamadı. Türk örf ve adetlerine saygı duyan gelin, renkli görüntüler oluşturdu.

Polonya'da başlayan aşk hikayesi

Alper Uçar, Polonya'da başlayan ilişkilerini anlatırken, "Erasmus programı sırasında tanıştık, sonra yollarımız bir süre ayrıldı. O Hollanda'ya, ben Türkiye'ye döndüm. Üniversite bitince Hollanda'ya taşındım ve orada evlilik teklifi yaptım. O da 'evet' dedi," dedi.

Corianda Bukeijn ise, Türkiye'ye olan sevgisini dile getirerek, "Türkçeyi öğrenmek için kursa gittim, biraz konuşabiliyorum. Türkiye'de yemekler çok lezzetli, insanlar da çok misafirperver," şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyal Medyada Küçük Bir Kızın Yardım Çığlığı İnfi*l Yarattı

Sosyal Medyada Küçük Bir Kızın Yardım Çığlığı İnfi*l Yarattı