Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin’de Tarihi Eser Kaçakçılarına Büyük Operasyon

Mersin’de Tarihi Eser Kaçakçılarına Büyük Operasyon

Mersin’de gerçekleştirilen operasyonda, toprak altına gömülen çok sayıda tarihi eser ve paralar ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak bir kişi tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersin’de Tarihi Eser Kaçakçılarına Büyük Operasyon
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Mersin polisinin, kaçakçılık ve tarihi eser kaçakçılığı ile mücadele amacıyla gerçekleştirdiği operasyon, büyük bir başarı sağladı.

Ekiplerin Operasyon Çalışmaları

Emniyet güçleri, yapılan kapsamlı araştırmalar sonucunda, şüpheli bir adresi hedef alarak operasyon düzenledi. Operasyon sırasında toprak altına gömülmüş birçok tarihi eser ve para bulundu. Ele geçirilen nesneler arasında 11 adet Arapça yazılı metal, 8 adet Osmanlı Tuğrası taşıyan metal parça (Mecidiye Altını), 37 adet sikke, 1 adet kaplamalı 6 köşeli yıldız, 12 adet yüzük (hem erkek hem de bayan) ve çeşitli takılar yer aldı. Ayrıca, bir metal sandık, metal bir haç ve toplamda bin euro da ele geçirildi.

Bahçede Bulunan Motosikletler

Operasyon sırasında evin bahçesinde, 13 adet motosiklet bulundu. Bu motosikletlerin çoğu parçalanmış durumda ve oldukça eski görünüyor. Motosikletlerin, diğer ele geçirilen malzemelerle birlikte yasal süreç için emniyete teslim edildiği bildirildi.

Şüpheli Tutuklandı

Operasyon sonrası gözaltına alınan H.E.H., ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye çıkarıldı. Şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamala Harris 1 Ayda Rekor Bağış Topladı

Kamala Harris 1 Ayda Rekor Bağış Topladı