Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de Mut Devlet Hastanesi'ne 15 doktor atandı

Mersin'de Mut Devlet Hastanesi'ne 15 doktor atandı

Mersin Mut Devlet Hastanesine 15 yeni doktor ataması yapıldı. Atamalar arasında 11 pratisyen hekim ve çeşitli uzmanlık alanlarından doktorlar bulunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mut
Mersin'de Mut Devlet Hastanesi'ne 15 doktor atandı
KAYNAK: İHA

Mersin'in Mut ilçesinde bulunan Mut Devlet Hastanesi'ne toplamda 15 doktor ataması gerçekleştirildi. Atama yapılan doktorlar arasında 11 pratisyen hekim, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 anestezi uzmanı ve 1 iç hastalıkları uzmanı bulunuyor.

Hastane Başhekimi Hüseyin Özer Açıkladı

Mut Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Özer, atamaların hastaneye nitelikli sağlık hizmeti sunma amacıyla yapıldığını belirtti. Özer, “Her geçen gün gelişen ve büyüyen hastanemize, Sağlık Bakanlığımızın ve Mersin İl Sağlık Müdürlüğümüzün destekleriyle, 118. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Ataması çerçevesinde ve 4924 sayılı kanuna tabi yerleştirme işlemi yapıldı. Atanan hekimler en kısa zamanda görevlerine başlayacaktır. Atamaların ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Mut Devlet Hastanesi'ne yapılan atamalar, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve hastaların daha iyi hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Atamalar, Sağlık Bakanlığı ve Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nün destekleriyle yapıldı ve 118. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Ataması çerçevesinde düzenlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Pazarlarda Yeni Dönem! Hassas Dönem Başladı

Antalya'da Pazarlarda Yeni Dönem! Hassas Dönem Başladı