Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Mersin'de İnşaatta F*ci Kaza: 8. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Mersin'de İnşaatta F*ci Kaza: 8. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Mersin’in Erdemli ilçesinde inşaatta çalışan bir tamirci, yük çekme vincini monte ederken dengesini kaybederek 8. kattan düşüp hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de İnşaatta F*ci Kaza: 8. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Mersin’in Erdemli ilçesinde inşaatta meydana gelen üzücü bir olayda, yük çekme vincini monte eden bir tamirci, dengesini kaybederek 8. kattan düşerek yaşamını yitirdi. Koyuncu Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı'ndaki bir inşaat alanında gerçekleşen olay, işçi güvenliği konusunu bir kez daha gündeme taşıdı.

Metrelerce Yüksekten Düştü

İddiaya göre, inşaatın 8. katında motor tamiri servisinde görevli olan 28 yaşındaki Öner S., yük çekme vincini monte etmek için çalışmalarına başlamıştı. Bu esnada, diğer işçiler kalıp sökme işlemi yapıyordu. Bir işçinin kalıbı sökmek için vurmasıyla birlikte Öner S., dengesini kaybederek metrelerce yükseklikten aşağı düştü.

Sağlık Ekipleri Olay Yerine Geldi

Kazayı gören işçilerin durumu hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirmesiyle olay yerine hızla müdahale edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı ilk incelemede talihsiz işçinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Öner S.’nin cansız bedeni, polis ve savcının incelemelerinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vali Şahin: "Türk Birliğini Kurarak Dünyaya Barışı Öğreteceğiz"

Vali Şahin: "Türk Birliğini Kurarak Dünyaya Barışı Öğreteceğiz"