Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de gündelik işlere gidenlere sabah akşam ücretsiz çorba

Mersin'de gündelik işlere gidenlere sabah akşam ücretsiz çorba

Mersin'de 6 ay önce açılan 'Emek Evi'nde gündelik işlere gidenlerin sabah ve akşamları rahat bir ortamda bekleyerek dinlenmesi sağlanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de gündelik işlere gidenlere sabah akşam ücretsiz çorba

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 ay önce açılan 'Emek Evi'nde gündelik işlere gidenlerin sabah ve akşamları rahat bir ortamda bekleyerek dinlenmeleri amaçlanırken bugüne kadar 2 bin 448 kişinin faydalandığı belirtildi.

Emek Evi Projesi İle Çalışanlara Huzurlu Dinlenme Alanı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, kent genelinde hayata geçirdiği projelerle toplumun her kesimine ulaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2023 yılı Ağustos ayında hizmete açılan 'Emek Evi' projesi, gündelik işlere giden vatandaşlara rahat bir dinlenme ve bekleme alanı sunuyor.

Emek Evi, İşçilere Rahatlık ve Hizmet Sunuyor

Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan Emek Evi, özellikle tarım ve inşaat gibi sektörlerde gündelik çalışanlara yönelik olarak tasarlandı. Sabah işe giderken ve akşam iş dönüşü saatlerinde kullanılan bu mekân, şu ana kadar 2 bin 448 kişinin faydalandığı bir hizmeti sunuyor.

Mersin'de Gündelik Işlere Gidenlere Sabah Akşam Ücretsiz Çorba

Ücretsiz İkramlarla Çalışanları Destekliyor

Hafta içi her gün 03.00 ile 10.00 saatleri arasında hizmet veren Emek Evi'nde işe giden vatandaşlara ücretsiz olarak çay ve çorba ikram ediliyor. Bu uygulama, çalışan emekçilere ekonomik destek sağlarken, aynı zamanda sıcak bir ortamda dinlenmelerine olanak tanıyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Rıdvan Çiçek, Emek Evi'nin çalışan emekçiler için önemli bir mekân olduğunu belirtti. Çiçek, 'Gelen vatandaşlarımıza çorba ikramımız oluyor. Çalışanlar buraya gelip kahvaltılarını yapabiliyor. Vatandaşlar bu uygulamadan memnun ve güzel tepkiler alıyoruz' şeklinde konuştu.

Mersin'de Gündelik Işlere Gidenlere Sabah Akşam Ücretsiz Çorba

Vatandaşlardan Olumlu Yorumlar

Emek Evi'ni kullanan vatandaşlar da uygulamadan memnun olduklarını ifade etti. İnşaat işçisi Ramazan Görmüş, 'Bu çorba hem bütçeme hem bedenime iyi geliyor' derken, Mehmet Hakkı Yılmaz ise 'Sabah sıcak çay, sıcak çorba içiyoruz. Bu soğuk kış günlerinde içimiz ısınıyor' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Merkez'de icradan satılık 80 m² daire

Çorum Merkez'de icradan satılık 80 m² daire