Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de feribot beklerken camiye sığınan aileden duygulandıran not

Mersin'de feribot beklerken camiye sığınan aileden duygulandıran not

KKTC'ye gitmek için Mersin Taşucu'nda feribot bekleyen bir aile, konakladıkları camide kullandıkları elektriğin parasını notla bıraktılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersin'de feribot beklerken camiye sığınan aileden duygulandıran not
KAYNAK: İHA

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitmek üzere Mersin’in Silifke ilçesi Taşucu Mahallesi'nde bulunan Reşadiye Camii'nde konaklayan bir aile, kullandıkları elektriğin parasını notla birlikte camiye bırakarak örnek bir davranış sergiledi.

Hasta Çocukları İçin Elektrik Kullandılar

Silifke'nin Taşucu Mahallesi'ne feribotla Kıbrıs'a gitmek üzere gelen 4 kişilik aile, feribotun kalkmasını beklerken Reşadiye Camii'ne sığındı. Küçük çocuklarının rahatsızlığı nedeniyle oksijen maskesi kullanmak zorunda kalan aile, camideki klimayı da çalıştırdı. Bir saat kadar camide kalan aile, elektrik tüketiminin bedelini ödemeyi ihmal etmedi.

Cami Görevlisini Duygulandıran Not

Öğle namazını kıldırmak için camiye gelen din görevlisi Halil Erdem, kamera kayıtlarının olduğu ekran önünde bir not ve 200 lira buldu. Notu okuyan Erdem, Kıbrıs’a gitmek için feribot beklerken camide bir süre konaklamak zorunda kalan isimsiz babanın, kullandıkları elektrik için para bıraktığını ve helallik istediğini öğrendi. Bu davranış karşısında duygulanan Halil Erdem, "Bu notu okuduğumuzda çok duygulandık. Kendilerinden Allah razı olsun" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bucak'ta düşen yıldırım orman yangını çıkardı

Bucak'ta düşen yıldırım orman yangını çıkardı