Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de belediyenin yurtları için ön kayıtlar başladı

Mersin'de belediyenin yurtları için ön kayıtlar başladı

Mersin'de Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki erkek öğrenci yurdu ve Gülnar'daki kız öğrenci yurdu ile erkek konukevi için ön kayıtları başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersin'de belediyenin yurtları için ön kayıtlar başladı
KAYNAK: İHA

Mersin'de, Mersin Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki erkek öğrenci yurdu ve Gülnar'daki kız yurdu ile erkek konukevi için ön kayıtları açtı. Yeni eğitim döneminde öğrencilere çeşitli olanaklar sunulacak yurtlarda konaklama ücretleri uygun fiyatlarla belirlenmiş durumda.

Mersin Merkezdeki Erkek Öğrenci Yurdu Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Akdeniz Erkek Öğrenci Yurdu, Mersin'in merkezinde, İhsaniye Mahallesi'nde yer alıyor. 120 kişilik kapasiteye sahip olan bu yurt, yeni öğrenciler için hazır durumda. Yurt, 3’er ve 4’er kişilik odalar sunarak, öğrencilere konforlu bir yaşam alanı sağlıyor.

Gülnar'daki Yurt ve Konukevi Öğrencileri Bekliyor

Gülnar'da, Mersin Üniversitesi Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde bulunan kız öğrenci yurdu ve erkek konukevi de öğrencilere hizmet vermeye başladı. 68 kız ve 52 erkek olmak üzere, toplam 120 öğrenci kapasiteli bu yurt, hem Gülnar’ın kırsal bölgesinde yaşayan hem de şehir dışından gelen üniversite öğrencilerini ağırlayacak.

Öğrencilere Geniş Hizmet Yelpazesi

Akdeniz Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Azad Saygı, yurtlarla ilgili detaylı bilgi verdi. Saygı, yurtlarda sabah kahvaltısı, akşam yemeği, sıcak su ve wi-fi gibi hizmetlerin sunulduğunu belirtti. Ayrıca, öğrenciler çamaşır kurutma, ütü hizmetleri, kişisel ve toplu çalışma alanları, mescit, kütüphane ve sportif faaliyet alanları gibi imkanlardan da yararlanabilecekler.

Makul Ücretlerle Konaklama İmkanı

Yurtların ve konukevi ücretlerinin aylık bin 860 lira gibi uygun bir fiyatla sunulduğunu ifade eden Saygı, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Saygı, şehre yeni gelen üniversite öğrencilerine "hayırlı olsun" dileklerinde bulunarak, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirtti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rizespor ile Fenerbahçe arasındaki maçın hakemleri belli oldu

Rizespor ile Fenerbahçe arasındaki maçın hakemleri belli oldu