Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Tarsus'ta 70 Bin Sağlık Tehdidi Ürün Ele Geçirildi

Mersin Tarsus'ta 70 Bin Sağlık Tehdidi Ürün Ele Geçirildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde yapılan geniş çaplı denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş toplam 70 bin ürün ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Tarsus'ta 70 Bin Sağlık Tehdidi Ürün Ele Geçirildi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde 70 bin sağlık tehdidi oluşturan ürünü ele geçirdi. Yapılan bu kapsamlı denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş çeşitli ürünler tespit edildi.

Denetimlerde Hangi Ürünler Ele Geçirildi?

Denetimlerde, süt ve süt ürünleri, temizlik malzemeleri, sağlık ve hijyen ürünleri gibi çeşitli ürünler arasında, menşei belli olmayan 700 litre zeytinyağı ve 300 kilogram kıyılmış tütün de bulundu. Ekipler, bu ürünler hakkında işletmelere cezai işlem uygularken, ele geçirilen ürünler Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından imha edildi.

Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın Açıklamaları

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, denetimlerin önemine dikkat çekerek, “Ekiplerimiz, halk sağlığını tehlikeye atanlara karşı kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Bu tür denetimlerimiz hız kesmeden devam edecek. 7 gün 24 saat halkımızın sağlığı için çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Boltaç, bu denetimlerin hem ilçe halkının sağlığını korumak hem de yasalara uygunluk sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samet Girgin yaz tatilinde eczanede çalışarak tasarladığı güneş enerjili aracı hayata geçirdi

Samet Girgin yaz tatilinde eczanede çalışarak tasarladığı güneş enerjili aracı hayata geçirdi