Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Mersin 33 Kart Osmaniye minibüslerinde geçerli olacak

Mersin 33 Kart Osmaniye minibüslerinde geçerli olacak

Mersin'de Mersin 33 Kart uygulaması Osmaniye Kooperatifi'ne bağlı minibüslere entegre edildi. İşte Mersin-Osmaniye ulaşım ücretleri..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersin 33 Kart Osmaniye minibüslerinde geçerli olacak
KAYNAK: İHA

Mersin 33 Kart uygulamasının kapsamı, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletilerek, Osmaniye Kooperatifi'ne bağlı minibüslere de entegre edildi. Bu yeni sistemle, Mersin 33 Kart kullanıcıları ulaşımda avantajlardan faydalanmanın yanı sıra, belediyeye ait kafelerde, su faturası ödemelerinde ve otopark ücretlerinde de indirimlerden yararlanabiliyor.

Mersin 33 Kart ile Ulaşım 

Mersin 33 Kart, daha önce Mersin Özel Halk Otobüsü, Çevre Yolu ve Tarsus Özel Halk Otobüsü kooperatiflerine bağlı minibüslerde ve belediye otobüslerinde geçerliydi. Şimdi ise Osmaniye Kooperatifi'ne bağlı araçlarda da kullanılabiliyor. Bu entegrasyonla birlikte, belediye otobüsleri haricinde yaklaşık 500 araç, Mersin 33 Kart kapsamına alınmış oldu.

Mersin 33 Kart İndirimleri

Mersin İmar İnşaat A.Ş Genel Müdürü Emir Can Özgür, uygulamanın yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında 5. kooperatif olan Osmaniye Kooperatifi'nin entegre edildiğini belirtti. Özgür, "Mersin 33 Kart'ın ulaşımın yanı sıra birçok alanda avantajları var. Denizkızı Şirketimizin kafelerinde kullanılabiliyor, su faturası yatırılabiliyor ve otoparklarımızda geçerli oluyor" dedi. Ayrıca, önümüzdeki 6-7 ay içinde 12 hattın daha geçişinin tamamlanacağı müjdesini verdi.

Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası Başkan Vekili Mehmet Kartal, Mersin 33 Kart'ın şu ana kadar 5 kooperatife entegre edildiğini ve sistemin ilerleyen zamanlarda tüm kooperatifleri kapsayacağını ifade etti. Kartal, bu sistemle para ile temasın ortadan kalkacağını ve şoförlerin yola daha fazla konsantre olabileceğini vurguladı.

Vatandaşlar ve Şoförler Memnun

Osmaniye Kooperatifi Başkanı Ali Soysal, kartlı sistemin hem kooperatif hem de vatandaşlar açısından faydalı olduğunu belirtti. Özellikle kaza riskini önemli ölçüde azalttığını ifade eden Soysal, "İstiyoruz ki, tüm kooperatifler kartlı sisteme geçsin" dedi.

Osmaniye Kooperatifi şoförlerinden Ahmet Korkmaz, uygulamanın hem şoförlere hem de yolculara faydalı olduğunu dile getirirken, vatandaşlardan Halil Türe de uygulamanın birçok açıdan avantaj sağladığını vurguladı. Türe, "Hem zamandan tasarruf sağlıyor, hem de indirim olması bütçemize katkı sağlıyor" dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Lojistik Kamyonu Beton Direğe Çarptı! Sürücü Yaralandı

Antalya’da Lojistik Kamyonu Beton Direğe Çarptı! Sürücü Yaralandı