Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Memleket Partisi Hatay İl Başkanlığı konteyneri çalındı!

Memleket Partisi Hatay İl Başkanlığı konteyneri çalındı!

Hatay'da Memleket Partisi'nin il başkanlığı olarak kullanılan konteyner, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. İl Başkanı Halil Kılıç, "Maalesef bizim il başkanlığımızı çaldılar" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Memleket Partisi Hatay İl Başkanlığı konteyneri çalındı!
KAYNAK: İHA

Hatay, depremin etkisi altında kaldığı bir dönemi geride bıraktı. Bu felaket, birçok binanın yıkılmasına neden olurken, Memleket Partisi'nin Hatay İl Başkanlığı binası da zarar gördü. İl Başkanı Halil Kılıç, partililere ve vatandaşlara hizmet sunabilmek adına Antakya ilçesinde konteynerden yeni bir il başkanlığı binası kurdu. Ancak iddiaya göre, Kılıç, diğer siyasi partilerin il başkanlıklarının bulunduğu alana yerleştirdiği konteyneri bir süre sonra kaybetti. İl başkanlığı olarak kullanılan konteynerin çalındığını düşünen Başkan Kılıç, konuyla ilgili karakola giderek şikayetçi oldu.

AW069519_03

Başkan Kılıç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Yazıklar olsun, Memleket Partisi Hatay İl Başkanlığı konteyneri çalınmıştır. Bu işi yapan veya yaptıranlara lanet olsun. Bizi böyle mi durdurmak istiyorsunuz? Çadır kurarız; hiçbir zaman yılmayız, yıldıramazsınız. Bu biline. Emniyet güçlerine gerekli şikayetlerimizi yaptık" ifadelerini kullandı.

AW069519_02

Kılıç, yaşanan olayla ilgili şunları söyledi: "Memleket Partisi Hatay İl Başkanıyım. 6 Şubat depremiyle il başkanlığımız yıkıldı. Altınözü ilçe başkanlığından il başkanlığı görevine atandım, genel merkez tarafından. İl başkanlığımızın merkezde olmasını istedik. Antakya'da il başkanlığımız için konteyner koyduk. Diğer siyasi partilerde yan tarafta diğer siyasi partilerin il başkanlıkları da bulunuyor. Maalesef bizim il başkanlığımız çalındı. Bizim il başkanlığımız Altınözü'ndeydi ve ilçe başkanlığımızla birlikte faaliyet gösteriyorduk. Buraya gelip konteynerimizi koyduk, ancak geldiğimizde yoktu. Konuyla ilgili hemen karakola gittik ve şikayetçi olduk."

AW069519_05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kıtalararası koşunun heyecanı İstanbul Maratonu 45 yaşında!

Kıtalararası koşunun heyecanı İstanbul Maratonu 45 yaşında!