Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel MATSO Başkanı TOBB Konseyi’nde

MATSO Başkanı TOBB Konseyi’nde

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, TOBB 79. Genel Kurulu’nda Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği’ne seçildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MATSO Başkanı TOBB Konseyi’nde

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek TOBB Başkanlığı’na yeniden seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu’nun oluşturduğu TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Asil Üyeliği’ne seçildi.

MATSO’dan yapılan açıklamaya göre MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, yeniden Başkanlığa seçilen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarciklioğlu'nu tebrik ederek, “Türk iş dünyası için hayırlı olmasını diliyorum. TOBB Yönetim Kurulumuza, Yüksek Disiplin Kurulumuza, Komisyonlarımıza, Konseylerimize seçilen ve TOBB kurullarında görev alan arkadaşlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi olarak Manavgat iş dünyasını Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğini kaydeden Başkan Güngör, “İş dünyasının sorun ve taleplerini Ankara taşıyarak çözümü için durmadan, bıkmadan, yorulmadan çaba göstereceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pandemide ceza ödeyenler dikkat...Ödediğiniz cezaları geri almanız mümkün...

Pandemide ceza ödeyenler dikkat...Ödediğiniz cezaları geri almanız mümkün...