Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Marmaris'te Rus turist kayboldu!

Marmaris'te Rus turist kayboldu!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Rus turist için geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Marmaris'te Rus turist kayboldu!
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Marmaris ilçesine tatil için gelen 48 yaşındaki Rus vatandaşı Natalia Somova, 17 Ağustos'ta sabah saatlerinde İçmeler Mahallesi'nde bulunan Karya Yürüyüş Yolu'na gitmek üzere otelinden ayrıldı. Ancak, 19 Ağustos'ta ülkesine dönmesi gereken Somova'dan haber alınamaması üzerine yakınları durumu otel yönetimine ve tur acentesine bildirdi.

Kamera Kayıtları İncelendi

Marmaris Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, kadının kaybolması üzerine ilçedeki tüm kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemede, Somova'nın 17 Ağustos sabahı saat 07.30 civarında İçmeler Mahallesi'nde bulunan Karya Yürüyüş Yolu'na giriş yaptığı tespit edildi.

Arama Çalışmaları Yoğunlaştırıldı

Marmaris Asayiş Büro ekipleri, AFAD merkezi ile koordineli olarak AKUT Marmaris ve Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri (MABKE) ile birlikte Karya Yürüyüş Yolu'nda arama çalışmalarına başladı. Karanlık ve dağlık bölgede yürütülen çalışmalar sırasında herhangi bir iz bulunamadı. Ancak ekipler, iz takip köpeklerinin de katıldığı arama çalışmalarını yaklaşık 11 kilometrelik bir alanda yoğunlaştırarak sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Kırıkhan'da deprem!

Hatay Kırıkhan'da deprem!