Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Kesin ihraç talepli tebligat CHP İl Disiplin'de

Kesin ihraç talepli tebligat CHP İl Disiplin'de

CHP Genel Merkezi'nin kesin ihraç talebiyle Disiplin'e sevk ettiği Hasan Şahin için tebligatı CHP Antalya İl Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Eroğlu'nun aldığı öğrenildi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kesin ihraç talepli tebligat CHP İl Disiplin'de
MUHABİR: Kamer Durdu

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için hazırlanan belediye meclis üyesi listesini değiştirmesi gerekçesiyle CHP Genel Merkezi'nin kesin ihraç talebiyle Disiplin'e sevk ettiği dönemin Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin için tebligatı CHP Antalya İl Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Eroğlu'nun aldığı öğrenildi.  Hasan Şahin'in belediye meclis üyesi aday listesini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın bilgisi dahilinde değiştirdiği konuşulurken, Şahin "Bu konudaki tüm sorumluluk şahsıma aittir" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Şahin'in listeden çıkardığı iki kurultay delegesi Önder Kurnaz ve Mustafa Düzenli ile uzun dönem Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda Davut Çetin ile çalışan Hüseyin Eroğlu'nu Başkan Uysal'ın istemediği iddia edildi.

Bilindiği gibi son seçimde Kepez Belediye Başkan aday adayı olan Kurnaz, Muratpaşa Belediye Başkan adayı da olmak istemişti.  Şu an hem Kurnaz hem Düzenli Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi olarak görev almakta. 

Kurulda kimler var?  

CHP Antalya İl Disiplin Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Hüseyin Eroğlu (Başkan); Hikmet Balaban (Başkan Yardımcısı); Umut Yılmaz (Sekreter); Ahmet Serteser, Ali Çamlıdağ, Bülent Pehlivan, Mansur Kılavuz, Osman Selen, Selda Kurter.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Koç'u düşüren Göztepe yöneticisi özür diledi

Ali Koç'u düşüren Göztepe yöneticisi özür diledi