Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kepez’de imar yolu çalışması

Kepez’de imar yolu çalışması

Kepez Belediyesi, Kirişçiler Mahallesinde 340 dönüm alanda inşa edilecek olan 180 dükkânlı İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri’nin imar yollarını açıyor. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de imar yolu çalışması

Kepezden-esnaf-sitesine-yol-destegi_5İlçesindeki esnaf sitelerinin asfalttan yeşil alana, imardan tapuya kadar hizmet taleplerini karşılayan Kepez Belediyesi, yeni toplu işyerlerinin yapılmasına da tam destek veriyor. Kepez Belediyesi, İnşaat Malzemecileri İşyeri Yapı Kooperatifi’nin yeni toplu işyeri projesinin gerçekleşmesine de ciddi bir katkı sağladı.  İnşaat Malzemecileri İşyeri Yapı Kooperatifi, 180 dükkândan oluşan yeni toplu işyerini, Kirişçiler Mahallesi’nde satın aldığı 340 dönüm araziye inşa ediyor. Kepez Belediyesi, bu arazinin mülkiyet sorunlarını çözerek, imar planı ile imar uygulamasını yaparak toplu işyerinin yapılmasının önünü açtı. Dükkân sahipleri, imar tapularını alırken, Kepez Belediyesi, toplu işyerinin inşaat ruhsatını da geçtiğimiz aylarda kooperatif yöneticilerine verdi.Kepezden-esnaf-sitesine-yol-destegi_7

ESNAF SİTESİNE 5 BİN 680 METRE YOL

Yasal mevzuata göre toplu işyerindeki dükkânların inşaatının başlayabilmesi için imar yollarının yapılmış olması gerekiyor. Kepez Belediyesi, bu engeli de ortadan kaldırıyor. Fen işleri Müdürlüğü, yeni inşaat malzemecileri sitesinin imar yollarını ulaşıma açıyor. Site içerisinde 5 bin 680 metre uzunluğunda yeni yol inşa ediliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dükkân parsellerinin çevresinde açtığı yollara, zeminden yükseltmek amacıyla kamyonlarla getirilen toprak malzemeyi, greyder yardımıyla seriyor. Site içerisindeki yolların toprak işleriyle ilgili altyapı çalışması büyük oranda tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yol yapım çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını ifade ettiler.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diş hekimleri mezuniyet sevinci

Diş hekimleri mezuniyet sevinci