Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta'da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı!

Isparta'da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Yalvaç-Senirkent yolunda minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Minibüs sürücüsü yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı!
KAYNAK: İHA

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, Yalvaç ilçe merkezine seyir halinde olan minibüs ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu gerçekleşti.

Çarpışma Sonrası Araç Yan Yattı

Edinilen bilgilere göre, 64 yaşındaki Murat A. yönetimindeki 32 YG 015 plakalı minibüs ile 41 yaşındaki Yalçın A. idaresindeki 03 EH 165 plakalı Fiat marka hafif ticari araç Yalvaç-Senirkent yolunda çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç, yol kenarında bulunan bir balık işletmesinin istinat duvarına çarptıktan sonra yan yatarak durabildi.

Minibüs Sürücüsü Yaralandı

Kazada minibüs sürücüsü Murat A. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü, Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis Ekipleri İnceleme Başlattı

Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Trafik kazasının nasıl meydana geldiği ve tarafların kusur durumları yapılan incelemeler sonucunda netlik kazanacak. Çarpışmanın etkisiyle maddi hasarın meydana geldiği kazada, minibüs ve hafif ticari araçta da hasar oluştu.

Kazanın meydana geldiği Yalvaç-Senirkent yolu, zaman zaman yoğun trafik nedeniyle dikkat gerektiren bölgelerden biri olarak biliniyor. Yetkililer, sürücülerin özellikle hız limitlerine uymaları ve trafik kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. Bu tür kazaların önlenmesi için araç sürücülerinin daha dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları hayati önem taşıyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çarşı Davasında Yeni Gelişme: Dosya Savcılığa Gönderildi

Çarşı Davasında Yeni Gelişme: Dosya Savcılığa Gönderildi