Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Isparta'da Kaçak Silah Operasyonu! 30 Tabanca ve Şarjör Ele Geçirildi

Isparta'da Kaçak Silah Operasyonu! 30 Tabanca ve Şarjör Ele Geçirildi

Isparta’da düzenlenen operasyonda, kaçak yollardan üretilen 30 adet tabanca ve 30 adet şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili üç şüpheli gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da Kaçak Silah Operasyonu! 30 Tabanca ve Şarjör Ele Geçirildi
KAYNAK: İHA

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı silah üretimini engellemek amacıyla Şarkikaraağaç ilçesinde geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında, bir otomobilde yapılan aramada, kaçak yollardan üretildiği belirlenen 30 adet tabanca ve 30 adet şarjör ele geçirildi.

Organize Suçlara Karşı Kararlı Mücadele

Emniyet ekipleri, organize suç faaliyetlerini önlemek amacıyla yaptığı çalışmalar sonucunda önemli bir başarıya daha imza attı. Yapılan incelemelerde, ele geçirilen tabanca ve şarjörlerin fabrikasyon üretim olduğu ve kaçak yollarla piyasaya sürülmeye hazırlandığı tespit edildi. Operasyonun detayları ise Şarkikaraağaç ilçesinde bir otomobile yapılan ihbar üzerine gerçekleşti.

Operasyonun Detayları

Ekiplerin aldığı istihbarat üzerine gerçekleştirilen aramada, kaçak silahların otomobilin çeşitli bölmelerine gizlendiği belirlendi. 30 adet tabanca ve 30 adet şarjör, dikkatli bir arama sonucu ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmatın yanı sıra, olayla ilgili olduğu tespit edilen 3 şüpheli de gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Şimşek: "Gerçekten Doğru Yoldayız Karamsarlığa Yer Yok"

Mehmet Şimşek: "Gerçekten Doğru Yoldayız Karamsarlığa Yer Yok"