Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Isparta'da ehliyetsiz motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı

Isparta'da ehliyetsiz motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde yaşanan trafik kazasında, ehliyetsiz motosiklet sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan ablası yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da ehliyetsiz motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı
KAYNAK: İHA

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde otoyol güvenliği bir kez daha gündemde. Pazaryukarı Mahallesi, Hastane Caddesi'nde meydana gelen kazada, 70 yaşındaki Mehmet Ç. yönetimindeki 32 EL 876 plakalı otomobil ile 14 yaşındaki İ.E.A.’nın kullandığı ehliyetsiz motosiklet çarpıştı. Olayda motosiklette yolcu olarak bulunan ablası Fahriye A. da yaralandı.

Park Halindeki araca çarptı

Kazanın, otomobilin cadde üzerinde seyrederken motosikletle çarpışması sonucu meydana geldiği bildirildi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple gerçekleşen çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve ablası savrularak park halindeki bir araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere düşen iki kardeş yaralandı.

İlk Müdahale Olay Yerinde Yapıldı

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kardeşlere ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, yapılan ilk tedavinin ardından Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzun namlulu poza gereği yapıldı

Uzun namlulu poza gereği yapıldı