Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Isparta Yazısöğüt Köyü'ne doğal gaz müjdesi

Isparta Yazısöğüt Köyü'ne doğal gaz müjdesi

Isparta'nın Yazısöğüt köyünde imar problemi dolayısıyla doğal gaz alamayan yaklaşık 10 konutun problemi çözüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta Yazısöğüt Köyü'ne doğal gaz müjdesi
KAYNAK: İHA

Isparta'da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yazısöğüt köyünde yaşanan imar problemi nedeniyle doğal gazdan yararlanamayan yaklaşık 10 konutun sorununu çözerek, bu evleri de doğal gazla buluşturdu. Başkan Başdeğirmen, 'Türkiye’de ilk kez köylere doğal gaz veren şehir olarak öne çıkıyoruz' dedi.

A W267185 02 Result

Doğal Gaz Sorunu Çözüldü

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yazısöğüt köyünde imar sorunu nedeniyle doğal gaz alamayan evlere çözüm üreterek, köy sakinlerine büyük bir rahatlama sağladı. Özellikle kadınların bu durumdan memnun olduğunu belirten Başdeğirmen, 'Doğal gazın gelmesiyle soba kurma ve yakma zorluklarından kurtulduk. Her oda ısınabiliyor, çevre kirliliği azalıyor' diye konuştu.

Başkan Başdeğirmen, özellikle doğal gazın kadınlar için büyük bir kolaylık sağladığını ifade etti. Sobayla ısınmanın zorluklarına dikkat çeken Başkan, 'Sobayı genelde kadınlar yakıyor, mutfak soğuk kalıyor ama doğal gazla her yer ısınıyor. Sabah kova doldurup boşaltma derdi bitti, soba zehirlenmesi korkumuz da kalmadı' dedi. Ayrıca, doğal gazın çevre ve hava kirliliğini önlediğini belirterek, 'Şu anda Türkiye’de en temiz havaya sahip şehirlerden biriyiz. Bu da yaşam kalitemizi artırıyor' ifadelerini kullandı.

A W267185 03 Result

Türkiye’de Bir İlk: Köylere Doğal Gaz

Başkan Başdeğirmen, Türkiye’de köylere ilk kez doğal gaz veren şehir olarak Isparta’nın öne çıktığını belirtti. 'Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle devletimizin imkanlarını halkımıza sunuyoruz. Bu çalışmanın neticesi olarak yaşam kalitesini artıran bu güzellikleri halkımıza sunmak bizi mutlu ediyor' dedi. Başkan, doğal gazın getirdiği rahatlık ve kolaylıkları uzun yıllar boyunca yaşayacaklarına inandığını belirterek, 'Güle güle kullanın' diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kritik Açıklamalar: Maymun Çiçeği Ve Covid-19 Alarmı Yok

Kritik Açıklamalar: Maymun Çiçeği Ve Covid-19 Alarmı Yok