Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta Yalvaç'ta motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi

Isparta Yalvaç'ta motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü 6 metre sürüklenerek ağır yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta Yalvaç'ta motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi
KAYNAK: İHA

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Saray Mahallesi Saray Yolu Caddesi’nde, Hüseyin Kılınç (50) yönetimindeki 32 ADT 507 plakalı motosiklet ile Rasha Bayram (39) idaresindeki 32 AEL 730 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü 6 metre boyunca sürüklenirken, otomobil motosikleti altına alarak 10 metre daha ilerledikten sonra durabildi.

Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Hüseyin Kılınç ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ağır yaralı Kılınç, Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralının Durumu Ciddiyetini Koruyor

Yaralı sürücü Hüseyin Kılınç’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sağlık ekiplerinin hastanede yoğun çaba gösterdiği ve Kılınç'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı ve ekipler tarafından yol güvenliği sağlandı.

Polis Ekipleri Kaza ile İlgili İnceleme Başlattı

Kazanın nasıl meydana geldiğini ve sebebini belirlemek amacıyla polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kazanın gerçekleştiği noktada güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kaza hakkında detaylı bir rapor hazırlanacak.

Trafikte Güvenlik Çağrısı

Yetkililer, bu tür kazaların önüne geçilmesi için sürücülere trafik kurallarına uyma ve dikkatli olma çağrısında bulundu. Özellikle motosiklet ve otomobil sürücülerinin şehir içi trafikte hız limitlerine dikkat etmesi ve trafik işaretlerine uyması gerektiği vurgulandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hangi Cihazlar Kullanılmasa Bile Enerji Tüketiyor?

Hangi Cihazlar Kullanılmasa Bile Enerji Tüketiyor?