Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta Valisi Baruş şok uygulamalarda başarılı sonuçlar elde ettik!

Isparta Valisi Baruş şok uygulamalarda başarılı sonuçlar elde ettik!

Isparta Valisi Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, bağımlılıkla mücadelede elde edilen başarılardan bahsedildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta Valisi Baruş şok uygulamalarda başarılı sonuçlar elde ettik!
KAYNAK: İHA

Toplantıya Isparta ilinin ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş ve meslek odası temsilcileri katıldı.

Vali Baruş, bağımlılıkla mücadele çalışmalarının gençleri ve çocukları bağımlılık yapan maddelerden uzak tutmayı amaçladığını ve bu çerçevede madde bağımlılığının yanı sıra sigara, alkol ve teknoloji bağımlılığı gibi alanlarda da çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti. Vali Baruş, bağımlılıkla mücadelede, bu maddelere ulaşımı ve sunumu yapan kişilerin yakalanması ve adalete teslim edilmesinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, kolluk güçlerinin bu konuda yaptığı başarılı çalışmalardan bahsetti. Özellikle "şok uygulamalar" adı altında gerçekleştirilen operasyonların önemli sonuçlar doğurduğunu belirtti.AW071280_04

Ayrıca Vali Baruş, mücadelenin diğer önemli bir boyutunun toplumun aydınlatılması olduğunu dile getirerek, okullarda ve sosyal müesseselerde eğitim çalışmalarının ve farkındalık çalışmalarının etkin bir şekilde yürütülmesi gerektiğine dikkat çekti. Bu kapsamda, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak daha başarılı sonuçlar elde edileceğine inandığını belirtti ve bu çalışmalara destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Toplantıda ayrıca geçmiş dönemde alınan kararların gözden geçirildiği sırada Vali Baruş, bağımlılıkla mücadelede spor faaliyetlerinin etkili bir rol oynadığını vurgulayarak, ilgili birimlerin okullarda spor ve kültürel faaliyetlere daha fazla önem vermesi gerektiği talimatını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı 1'i ağır 2 yaralı!

Kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı 1'i ağır 2 yaralı!