Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden uyarı

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden uyarı

Isparta Emniyet Müdürlüğü, kış aylarının yaklaşması ile birlikte beyaz eşya dolandırıcılığı konusunda vatandaşları uyardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden uyarı
KAYNAK: Haber Merkezi

Isparta Emniyet Müdürlüğü, kış aylarının yaklaşması ile birlikte beyaz eşya dolandırıcılığı konusunda vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, "Bazı firmaların yetkili servisleri olduklarını söyleyerek, inandırıcılığı artırmak için internet üzerinden küçük bedeller ile reklam verip güven sağlayarak dolandırıcılık yaptıkları" belirtildi.

Açıklamada, "Beyaz eşya, kombi, buzdolabı gibi cihazların arızalanması durumunda yetkili servis dışında kimseye iş yaptırmayın. Yetkili servis dışında yapılan işlemler, cihazın garantisini geçersiz kılar. Ayrıca, yetkili servisler dışında yapılan işlemler, cihazın daha fazla arızalanmasına neden olabilir.

Beyaz eşya, kombi, buzdolabı gibi cihazların arızalanması durumunda, cihazın garantisi devam ediyorsa, yetkili servis dışında kimseye iş yaptırmayın. Garantisi devam ediyorsa, cihazın garanti kapsamında tamir edilmesini talep edin.

Beyaz eşya, kombi, buzdolabı gibi cihazların arızalanması durumunda, cihazın garantisi sona ermişse, cihazın markasının internet sitesi üzerinden yetkili servisleri araştırın. Yetkili servis dışında kimseye iş yaptırmayın.

Beyaz eşya, kombi, buzdolabı gibi cihazların arızalanması durumunda, cihazın tamir ücreti hakkında bilgi alın. Yetkili servis dışında yapılan işlemler, cihazın daha fazla arızalanmasına neden olabilir. Bu nedenle, cihazın tamir ücreti hakkında bilgi alın.

Beyaz eşya, kombi, buzdolabı gibi cihazların arızalanması durumunda, cihazın tamir işlemini yaptırırken, servisin faturasını alın. Fatura, cihazın garantisini geçersiz kılar. Bu nedenle, cihazın tamir işlemini yaptırırken, servisin faturasını alın." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'daki olay 19 yaşında ki genç kızı hayattan kopardı

Isparta'daki olay 19 yaşında ki genç kızı hayattan kopardı