Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta Darıderesi'nde köy konağı yenileniyor

Isparta Darıderesi'nde köy konağı yenileniyor

Isparta Belediyesi, Darıderesi köyünde köy konağı ve tuvaletlerin tadilatı için başlatılan çalışmalara destek verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta Darıderesi'nde köy konağı yenileniyor
KAYNAK: İHA

Isparta merkeze bağlı Darıderesi köyü sakinleri, köy konağı ve tuvaletlerin tadilatı için çalışmalara başladı. Çalışmaların belli bir noktaya gelmesinin ardından köy halkı, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'den destek talebinde bulundu. Başkan Başdeğirmen, bu talebe kayıtsız kalmayarak tadilat için gereken malzeme ve diğer destekleri sağladı.

Tadilat Çalışmaları Devam Ediyor

Köy konağı olarak kullanılan binanın tadilatı için gerekli malzemeler temin edilirken, yağmur olukları da yenilendi. İç tefrişat çalışmalarının da yapılacağı binanın yanı sıra, daha önce okul olarak hizmet veren ve köy halkının etkinlik ve toplantı gibi amaçlarla kullandığı binanın da yağmur olukları değiştirildi. Tadilatın tamamlanmasının ardından köy konağı, muhtar ve vatandaşlara sosyal tesis olarak hizmet verecek.

A W262792 02 Result

Muhtar Hanife Tekin Teşekkür Etti

Darıderesi Köyü Muhtarı Hanife Tekin, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve geldikten sonra köyde sosyal tesis eksikliğini gidermek amacıyla çalışmalara başladıklarını belirtti. Eski okul binasının temizlenip aktif olarak kullanıldığını ifade eden Tekin, “Binanın çatısını ve lavabosunu yaptık ama imkanlarımız yetmedi. Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen'den yardım istedik ve kendisi taleplerimiz için seferber oldu. Gerekli malzemeleri temin etti. Allah razı olsun. Rabbim devletimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Milas'ta o mahallelerin su sorunu bitecek mi?

Muğla Milas'ta o mahallelerin su sorunu bitecek mi?