Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta Belediyesi 6.ncı kitap fuarını düzenliyor

Isparta Belediyesi 6.ncı kitap fuarını düzenliyor

Isparta Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılında 6’ncı kitap fuarını Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açıyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm kitap severleri açılışa ve kitap fuarına davet etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta Belediyesi 6.ncı kitap fuarını düzenliyor
KAYNAK: İHA

Isparta Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılında düzenleyeceği 6. Kitap Fuarını Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıyor. Kitap fuarı, 20 Ekim Cuma gününden itibaren kapılarını kitapseverlere açacak ve 29 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Fuar, 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kitap fuarının açılışına tüm Ispartalıları ve özellikle öğrencileri davet etti. Başdeğirmen, "Kitap fuarına gelerek uygun fiyatlarla kitaplar alıp okuyarak kendinizi geleceğe hazırlayabilirsiniz. Türkiye'deki birçok yayınevinin faydalı yayınlarını sunma amacımız var. Fuar boyunca özel fiyatlar ve kampanyalar da sunuyoruz. Herkes istediği kitapçıdan kitap alabilir. Ayrıca, kitap fuarının içinde hediye kitap alarak oluşturulan havuza atılan kitaplar, kitap alamayan çocuklara ulaştırılacak. Tüm vatandaşlarımızı Cuma günü saat 11.00'de yapılacak olan kitap fuarının açılışına davet ediyorum" dedi.

kiatp

kütap

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da halat kullanılarak 9 katlı bina yıkıldı

Hatay'da halat kullanılarak 9 katlı bina yıkıldı