Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel İşçi haklarını koruma amacıyla ek zam protokolü imzaladı

İşçi haklarını koruma amacıyla ek zam protokolü imzaladı

Çukurova Belediyesi, Genel İş Sendikası Adana 2 Nolu Şube ile ek zam protokolü imzalayarak kadrolu işçilere ekonomik destek sağladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İşçi haklarını koruma amacıyla ek zam protokolü imzaladı
KAYNAK: İHA

Belediye Başkanı Soner Çetin ve Genel İş Sendikası Adana 2 Nolu Şube Başkanı Serdal Çapar arasında imzalanan protokolle, yüksek enflasyonun etkilerine karşı işçilerin alım gücünün korunması amaçlanıyor.

Söz konusu törende konuşan Genel İş Sendikası Adana 2 Nolu Şube Başkanı Serdal Çapar, Başkan Soner Çetin'in emek ve emekçi dostu bir tavır sergilediğini belirterek teşekkürlerini iletti. Çapar, yerel seçimlere yaklaşıldığını ve Başkan Çetin'in işçi hakları konusundaki duyarlılığından övgüyle bahsederek, imzalanan ek zam protokolünün işçilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise işveren olarak değil, işçi haklarına duyarlı bir anlayışla hareket ettiklerini ifade etti. İmzalanan protokolle çalışanlara ekonomik destek sağlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Çetin, işçilerin belediye yönetiminde söz sahibi olduğunu ve birlikte hizmet verdiklerini vurguladı. Protokolün hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Çetin, emekçilere teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da ev sahibi ter*rü! Sahte imzayla evden attılar

Antalya'da ev sahibi ter*rü! Sahte imzayla evden attılar