Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel İş insanı Hacılarspor'a büyük destek!

İş insanı Hacılarspor'a büyük destek!

İstanbul merkezli iş insanı olan Enes Teke, amatör sporun gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Burdur 1. Amatör Lig'de mücadele eden Hacılarspor'a sponsor oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İş insanı Hacılarspor'a büyük destek!
KAYNAK: İHA

Hacılarspor ile sponsorluk anlaşması imzalayan Enes Teke, bu anlaşma ile kulübün daha iyi yerlere gelmesi için gerekli desteği sunacaklarını belirtti.

Hacılarspor Başkanı Ali Bolatan, iş insanı Enes Teke'nin kulüplerine sağladığı desteği önemli bir adım olarak değerlendirerek, "Spor kulüplerinin kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği bir dönemde, İstanbul'un değerli işadamının Hacılarspor'a sponsor olması bizim için büyük bir destektir. Bu katkı, kulübümüzün daha iyi bir konuma gelmesine yardımcı olacaktır. Kendisine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sponsorluk anlaşması, Hacılarspor'un hem finansal anlamda hem de organizasyonel olarak daha güçlü bir konuma gelmesine katkı sağlayacak ve amatör sporun gelişmesine destek olacaktır. Bu tür destekler, amatör spor kulüplerinin sürdürülebilirliğini artırmak ve genç sporcuların yetişmesine katkıda bulunmak adına önemlidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uluslararası Yörük Türkmen Festivali'nde korsan krizi

Uluslararası Yörük Türkmen Festivali'nde korsan krizi