Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'daki b*çaklı trafik kavgasının sebebi ortaya çıktı

Hatay'daki b*çaklı trafik kavgasının sebebi ortaya çıktı

Hatay'ın Antakya ilçesinde, otobüs şoförü ve otomobil sürücüsü arasında çıkan kavga, araç içi kamerasına yansıdı. Kavganın nedeni de belli oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Antakya - Reyhanlı yolu üzerinde, Narlıca Mahallesi mevkiinde meydana gelen olayda, trafikte seyir halinde olan otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Sinyal vermediği gerekçesiyle başlayan sözlü tartışma, kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Kavga anları araç içi kamera görüntüleriyle kayıt altına alındı.

Otomobil Sürücüsünden Küfür ve Tehdit

Görüntülerde otomobil sürücüsünün, otobüsün önünü keserek otobüs şoförüne küfrettiği ve hakarette bulunduğu anlar net bir şekilde görülüyor. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucu otobüs şoförü, otomobil sürücüsüne b*çak çekti. Neyse ki çevredeki vatandaşlar olaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Bu sırada küfürlerin havada uçuştuğu, b*çaklı s*ldırı anlarının da kameraya yansıdığı dikkat çekti.

Taraflar Şikayetçi Olmadı

Kavgada her iki tarafın da yaralanmadığı ve birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi. Ancak bu kavganın sonuçları otobüs şoförü açısından olumsuz oldu. Antakya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, şoförün işine son verdi.

Kamera Görüntüleri Olayı Aydınlattı

Olayın ardından ortaya çıkan araç içi kamera görüntüleri, kavgaya dair net bir bilgi sağladı. Görüntülerde otomobil sürücüsünün otobüsün önünü kestiği, sinyal verilmediği gerekçesiyle otobüs şoförüne hakaret ettiği ve b*çaklı s*ldırının yaşandığı anlar kayıt altına alındı.

B*çaklı sürücü bir daha trafiğe çıkamayacak

Olayın ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Öntürk, yaşanan olayı kınayarak şu ifadeleri kullandı: "Sürücü bir daha toplu taşıma aracı kullanamayacak. Gerekli ceza da ayrıca kesiliyor. Güzel Hatay’ımızda taşkınlık, vandallık yapana af yok."
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve Çevresinde Öğleden Sonra Yerel Sağanak Yağış Bekleniyor

Antalya ve Çevresinde Öğleden Sonra Yerel Sağanak Yağış Bekleniyor