Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da Yılancı Kemal'in cesareti! Çıplak elle yakaladı

Hatay'da Yılancı Kemal'in cesareti! Çıplak elle yakaladı

Hatay’da 'Yılancı Kemal' olarak tanınan Kemal Başer, çıplak elle yakaladığı kırmızı yılanı doğaya bırakırken yaptığı esprili uyarılarla dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da Yılancı Kemal'in cesareti! Çıplak elle yakaladı
KAYNAK: İHA

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yer altı canlıları gün yüzüne çıkmaya başladı. Yılanlar da bu dönemde doğada, yollarda, bahçelerde ve evlerde sıkça görülmeye başladı. Hatay’ın Payas ilçesinde yaşayan ve haşere ilaçlama işi yapan Kemal Başer, özellikle bu yılanları yakalamasıyla ün kazandı. Bölgede 'Yılancı Kemal' olarak bilinen Başer, yakaladığı bir kırmızı yılan hakkında bilgi verirken, doğaya saldığı anlar kameraya yansıdı.

Yılancı Kemal'den Kırmızı Yılana Nasihat

Kemal Başer, yakaladığı kırmızı yılanı doğaya bırakırken, yılanla adeta konuşur gibi ona nasihat etti. "Sevgili kırmızı yılan, insanlardan uzak dur. Aç kaldın, fare yemek için eve gittin ama öldürürler seni," şeklinde konuşan Başer, izleyenleri gülümsetti. Doğaya bırakılan kırmızı yılan, bir süre sonra gözden kayboldu.

Yılanlar Ekosistem İçin Neden Önemli?

Yılancı Kemal, yılanların ekosistem için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. "Yılanlar doğamız ve ekosistem için önemli canlılardır. Her yılan zehirli değildir, doğada gerçekten çok önemli görevleri var," diyerek, bu canlıların tanınmasının önemine dikkat çekti. Yılanların kemirgenleri avlayarak doğal dengeyi sağladığını belirten Başer, yılanların bu yönüyle doğa için vazgeçilmez olduğunu ifade etti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri'de sel felaketi! 1 kişi kayboldu

Kayseri'de sel felaketi! 1 kişi kayboldu