Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay’da turizm canlanıyor! 4 ilçede 6 yeni plaj yapılıyor

Hatay’da turizm canlanıyor! 4 ilçede 6 yeni plaj yapılıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, depremin yaralarını saran Hatay’da turizmi canlandırmak için 4 ilçede toplam 6 yeni plaj alanı oluşturuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay’da turizm canlanıyor! 4 ilçede 6 yeni plaj yapılıyor
KAYNAK: İHA

Depremin ardından Hatay’da yeniden inşa ve ihya çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Akdeniz’in saklı cenneti olarak bilinen Hatay, doğası ve tarihi zenginlikleriyle turizmin önemli merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Bu çerçevede, Hatay Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki turizmi canlandırmak amacıyla 4 ilçede 6 yeni plaj alanı oluşturuyor.

Kıyı şeritlerinde kapsamlı düzenlemeler yapılıyor

Hatay’ın Payas, İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yer alan kıyı şeritlerinde estetik ve konforu artırmak için kapsamlı çalışmalar yürütülüyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ekipleri, plajlarda hem vatandaşların daha rahat vakit geçirebilmesi hem de turizmin canlanması amacıyla önemli adımlar atıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, plajlara duş ve tuvalet alanları ekleniyor, şezlong ve şemsiye yerleştiriliyor, ayrıca yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yusuf Dikeç'e memleketinden büyük destek!

Yusuf Dikeç'e memleketinden büyük destek!