Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şahıs Yakalandı

Hatay'da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şahıs Yakalandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yapılan operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şahıs Yakalandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Hatay Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. İskenderun ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen kişilere yönelik olarak düzenlenen eş zamanlı operasyon, dikkat çekici sonuçlar verdi. 27 Ağustos tarihinde 6 farklı adrese yapılan baskınlarda, 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Eş zamanlı operasyonlar ile suçlulara darbe

Polis ekipleri, İskenderun'da belirledikleri adreslere eş zamanlı baskınlar düzenleyerek, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen A.A., H.H.Ç. ve D.G. isimli şahısları yakaladı. Yapılan aramalarda, suç unsuru olabilecek çok sayıda madde ele geçirildi. Özellikle 2 parça halinde toplamda 712 gram esrar ve 14 adet hap dikkat çekti. Ayrıca, suç işlemlerinde kullanılan bir hassas terazi de bulundu.

Şahıslara yasal işlem başlatıldı

Operasyon sonucunda yakalanan şüphelilerden H.H.Ç. hakkında, T.C.K 191'inci madde kapsamında işlem yapılırken, diğer iki şahıs A.A. ve D.G. hakkında T.C.K 181'inci madde gereği yasal süreç başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane 28 Ağustos Çarşamba

Antalya nöbetçi eczane 28 Ağustos Çarşamba